Doğanbey Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Haydi Bil Bilgi yarışmasında 6. sınıf öğrencilerimiz yarı final başarısı elde etmişlerdir.

Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ İLE İLGİLİ BİLGİLER 2022 YILI İÇİN GÜNCELDİR. Okulumuz İlkokul - Ortaokul tek binada hizmet vermektedir.

WEB - https://doganbeyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DOĞANBEY MAH. 42126. SK. NO: 2 BEYŞEHİR / KONYA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Doğanbey Mahallesi

Adres - DOĞANBEY MAH. 42126. SK. NO: 2 BEYŞEHİR / KONYA

Ulaşım Öğretmenlerimiz Beyşehir´den gelip gitmektedir. Taşımalı öğrencimiz yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Beyşehir ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.